.

.

.

 

 

WIE ZIJN WIJ?

MEESTERFOTOGRAAF.NL is een initiatief van fotograaf/graficus Awee ter Horst en reclame-/PR-deskundige Vika Afanasieva. MEESTERFOTOGRAAF.NL is een nieuw fotografisch concept. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, software en digitale ontwikkelingen stelt ons bedrijf zich tot doel fotografie en grafisch ontwerp volledig gecontroleerd te integreren. Hierdoor kan MEESTER-FOTOGRAAF.NL uw adres van voorkeur worden voor multifunctionele dienst-verlening: Van het maken van een portretfoto tot het ontwikkelen van een compleet grafisch werkstuk.

ZAKELIJK
Voor bedrijven hebben wij een zeer uiteenlopend gamma mogelijkheden. Van reclamefotografie tot complexe grafische ontwerpen. Nieuwe huisstijl nodig? Een brochure? Pack-shots? Bezig aan een nieuwe catalogus? Foto's en ideeën voor uw website? Klik dan hier.

 Awee ter Horst, geboren 1960 in Den Haag, groeit op in Brussel, studeert in Leiden, en verbrengt achtereenvolgens 4 jaar in Rome, enkele maanden in Milaan, een half jaar in Parijs, 17 jaar in Moskou en een jaar in Nizhnij Novgorod. Rusland levert de doorbraak van zijn werk als professioneel fotograaf: Ter Horst is daar, naast zijn studiowerk, betrokken bij fotoprojecten, werkt voor een aantal recla-mebureau’s, houdt zich bezig met fashion-fotografie en organiseert twee tentoonstellingen in Moskou van zijn "eigen", meer inhoudelijke, minder commerciële œuvre.

“Terug in Nederland ga ik door met mijn passie, samen met mijn in Rusland verworven muze. Ruimte te over voor professionele fotografie van goede kwaliteit. Sinds de komst van digitaal is fotograferen een veel breder begrip dan vroeger. Tegenwoordig kom je zonder kennis van grafische programma’s helemaal nergens meer. Mijn indruk is dat we die know-how in Nederland goed kunnen toepassen.”

.

Viktoria Afanasieva, geboren in 1972 in Novaï, USSR, opgegroeid in Gorki (nu Nizhnij Novgorod), komt na haar studie en een aantal jaren verblijf in Samara terug in Nizhnij Novgorod en wordt presentatrice van een populair regionaal televisie-programma. Zij is vervolgens werkzaam in de filmindustrie en in de wereld van de reklame.

“We zijn elkaar bij stom toeval tegen het lijf gelopen. Awee kwam voor een shoot naar onze stad en ik heb hem daar met het een en ander geassisteerd. Sindsdien heeft het leven een andere betekenis gekregen. Het is fantastisch om met hem te kunnen samenwerken. We vullen elkaar perfect aan. De sprong naar Nederland is voor mij een nieuw avontuur en een uitdaging. En ook jullie “g” en “ij” uitspreken...moet ooit lukken!”

 

website counter