Catalogus en pijzen
Contact
Onze fotografen
Aanbiedingen
 
 

MEESTERFOTOGRAAF.NL is een initiatief van fotograaf/graficus Awee ter Horst en reclame-/PR-deskundige Vika Afanasieva.

MEESTERFOTOGRAAF.NL is een nieuw fotografisch concept. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, software en digitale ontwikkelingen stelt ons bedrijf zich tot doel fotografie en grafisch ontwerp volledig gecontroleerd te integreren. Hierdoor kan MEESTERFOTOGRAAF.NL uw adres van voorkeur worden voor multifunctionele dienstverlening: Van het maken van een portretfoto tot het ontwikkelen van een compleet grafisch werkstuk.

Awee ter Horst, geboren 1960 in Den Haag, groeit op in Brussel, studeert in Leiden, en verbrengt achtereenvolgens 4 jaar in Rome, enkele maanden in Milaan, een half jaar in Parijs, 17 jaar in Moskou en een jaar in Nizhnij Novgorod. Rusland levert de doorbraak van zijn werk als professioneel fotograaf: Ter Horst is daar, naast zijn studiowerk, betrokken bij fotoprojecten, werkt voor een aantal reclamebureau’s, houdt zich bezig met fashion-fotografie en organiseert twee tentoonstellingen in Moskou van zijn "eigen", meer inhoudelijke, minder commerciële œuvre.

“Sinds 2007 terug in Nederland ga ik door met mijn passie, samen met mijn in Rusland verworven muze. Ruimte te over voor professionele fotografie van goede kwaliteit. Sinds de komst van digitaal is fotograferen een veel breder begrip dan vroeger. Tegenwoordig kom je zonder kennis van grafische programma’s helemaal nergens meer. Het is inmiddels gebleken dat onze know-how ook in Nederland goed toe te passen is.”

Viktoria Afanasieva, geboren in 1972 in Novaï, USSR, opgegroeid in Gorki (nu Nizhnij Novgorod), komt na haar studie op het conservatorium en een aantal jaren verblijf in Samara terug in Nizhnij Novgorod en wordt presentatrice van een populair regionaal televisie-programma. Zij is vervolgens werkzaam in de filmindustrie en in de wereld van de reklame.

“We zijn elkaar bij stom toeval tegen het lijf gelopen. Awee kwam voor een shoot naar onze stad en ik heb hem daar met het een en ander geassisteerd. Sindsdien heeft het leven een andere betekenis gekregen. Het is fantastisch om met hem te kunnen samenwerken. We vullen elkaar perfect aan. De sprong naar Nederland was voor mij een nieuw avontuur en een uitdaging. En jullie mogen dan een moeilijke taal hebben, leven in Nederland is fantastisch!”

Home   Contact   Prijzen Onze fotografen Cursussen Retoucheren Trends
Trouwen Kinderen Glamour
 


website counter